Golf- ja liikuntapäivä 31.8.

Kattoliiton golf- ja liikuntapäivä pidettiin Wiurila Golf & Country Clubin upealla kentällä. Mukaan oli ilmoittautunut reilut 30 osanottajaa jäsenyrityksistä sekä kattomestareita.

Päivä alkoi yhteisellä aamiaisella, jonka jälkeen kurssille ilmoittautuneet lähtivät suorittamaan green cardia ja golfkilpailuun ilmoittautuneet pelaamaan mestaruudesta. Koko päivän kestäneet, seudulla poikkeuksellisen kovat sateet haittaisivat vain padelin osalta, kun ulkokentällä ei voitu pelata, mutta lähikunnasta löytyi sujuvasti sisähalli, joten pelaamaan päästiin siinäkin lajissa.

Golfkilpailun voitti Marko Alho Finnfoam Oy:stä (Kurk Golf), samoin Marko löi pisimmän driven. Lähimmäs lippua löi Hannu Hakala. Kaikki tulokset kuvana alempana.

Onnea voittajille, uusille green cardin omistajille ja kiitos Finnfoam Oy:lle isännöinnistä ja järjestelyistä sekä Wiurilalle puitteista ja palveluista!

Niklas Alexandersson ja Finnfoam Oy isännöivät päivää.
Wiurila Golfin pro Mika Mäki opasti lajin pariin uusia harrastajia ja antoi muutaman tipsin sadekelin pelaamiseen kilpailijoille.
Padelia pelanneet Kattoliiton Sanna ja Kirsi säästyivät vesisateelta, ja saivat erinomaisen asiantuntevaa opastusta ja neuvoja lajin saloihin Mikolta ja Esalta.
Posted in .