Kattoliitto hakee työmarkkinalakimiestä

Kattoliitto ry hakee työmarkkinalakimiestä neuvomaan ja kouluttamaan jäsenyrityksiä työsuhdeasioissa, neuvottelemaan alan työehtosopimusta sekä hoitamaan liiton hallintoa. Työmarkkinalakimies työskentelee liiton sääntömääräisenä toimitusjohtajana. Työmarkkinalakimies työskentelee Kattoliiton, Lattian- ja seinänpäällysteliiton sekä Pintaurakoitsijoiden yhteisessä toimistossa Eteläranta 10:ssä. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä Rakennusteollisuus RT:n ja sen muiden toimialajärjestöjen kanssa.

Arvostamme ylempää oikeustieteellistä loppututkintoa, rakennusalan ja yritystoiminnan tuntemusta sekä perehtyneisyyttä työsuhdejuridiikkaan. Varatuomarin arvo katsotaan eduksi. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, määrätietoinen ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme merkittävän näköalapaikan rakennusteollisuuteen ja työnantajapolitiikkaan sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Kattoliitto ry on vuonna 1964 perustettu katto- ja vedeneristysalan työnantaja- ja elinkeinopoliittinen toimialajärjestö, jonka jäseninä ovat alan merkittävimmät urakoitsijat ja teollisuus. Kattoliitto on Rakennusteollisuus RT ry:n ja Elinkeinoelämän keskusliitto ry:n jäsen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 13.11.2017 mennessä osoitteeseen kattoliitto@kattoliitto.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat liiton hallituksen puheenjohtaja Harri Saarinen arkisin klo 12-15 (040 860 0140) ja toimitusjohtaja Mikko Ahtola (040 520 3273).

Posted in .