Työturvallisuuskilpailun voitto KerabitPro Oy:lle

KerabitPro Oy voitti Kattoliiton työturvallisuuskilpailun TR-mittausten ja vaaratilanneilmoitusten mobiilijärjestelmällään. Kattoliiton koulutuspäivässä 3.2.2015 luovutettiin iPad Mini 2 -tablettitietokone KerabitPro Oy:n Timo Koivistolle tunnustuksena työturvallisuuskilpailun voitosta.

Työturvallisuustyöryhmän puheenjohtaja, Icopal Katto Oy:n toimitusjohtaja Ville Helenius kertoi palkinnon julkistuksessa työturvallisuuskilpailuun tulleen kahdeksan hyvää ehdotusta. Ehdotusten joukossa oli työmaaturvallisuutta parantavia ideoita, kannanottoja turvallisuusvastuun jakautumisesta sekä käytännön tekona palkittu mobiilisovellus, jolla työntekijät voivat tehdä TR-mittauksia ja ilmoittaa vaaratilanteista. Palkinnon perusteluissa Helenius totesi, että vaikka mobiilisovellus ei sinällään ole uusi ajatus, on KerabitPro Oy onnistunut jalkauttamaan sen tehokkaasti työntekijöiden käyttöön. Yhtiössä tehtiin viime vuonna yli 1000 TR-mittausta, noin kaksi kertaa niin paljon kuin ennen mobiilisovelluksen käyttöönottoa. KerabitPron mobiilisovellus toimii kaikilla yleisimmillä mobiililaitteiden alustoilla.

Timo Koivisto kertoi luvanneensa palkita yhtiön ahkerimman TR-mittausten tekijän, joten yhtiön saama iPad pääsee todennäköisesti hyötykäyttöön TR-mittausten välineeksi. Kattoliitto onnittelee voittajaa ja kiittää kaikkia osallistujia!

Posted in .